Facebook YouTube Google+
Материална база

Студентите от ВУСИ учат в модерна сграда, разположена на бул. "Кукленско шосе" 13. Това е първата сграда от този род не само в Пловдив и региона, но и в цялата страна.


Новата база на ВУСИ се състои от пет корпуса: административен, два учебни (малък и голям), аула и търговска зона. Общата разгъната застроена площ е над 8500 кв.м. Аулата съчетава в себе си функционалност, модерна архитектура и съвременно изпълнение. Тя е с капацитет от 400 седящи места и отговаря на всички европейски изисквания и стандарти.

Учебните корпуси разполагат с модерни аудитории и семинарни зали, оборудвани с най-съвременни информационни и иновационни техники, компютърни и лингвистични кабинети, както и с функционални IT и интернет зали.

ВУСИ има и богата библиотека, запълнена с икономическа и политическа литература, която студентите могат да ползват.


В ВУСИ функционира и информационна система. Чрез нея всеки студент може да провери учебната програма, оценките от изпитите и студентския си статус.


Търговската зона обединява столова, предназначена за студентите, преподавателите, служителите и гостите на ВУСИ, кафе и два малки търговски обекта.
Новата сграда разполага с просторен паркинг и красива градина.  

Карта на сайта| Facebook YouTube Google+
© 2011.ВУСИ. Всички права запазени | e-mail |